Ugens bedste sneaker-nyheder – Tyler, the Creator-colorblock, Sacai-hype og Coca Cola-collab

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Colorblock hos Tyler, the Creator og Converse

Tyler, the Creator er aldrig bange for at skrue op for farverne, når han designer for Golf le Fleur og Golf Wang – eller for den sags skyld laver sneakers for Converse. Og netop de stærke farver er også udgangspunktet for Tylers nyeste Converse-udspil, hvor rapperen igen kaster sin kreativitet på One Star-silhuetten. Resultatet er to colorblock-versioner, der begge kommer med hvid overdel og med henholdsvis en grøn og rød sål. Samarbejdet sættes til salg i dag i Golf Wang-webshoppen og hos Converse.


Adidas opruster Ozweego-porteføljen

Det er især Raf Simons’ fortolkninger, som vi forbinder med Adidas Ozweego-silhuetten, som den belgiske stjernedesigner gentagne gange har sat sit præg på de senere år. Men Adidas har denne sommer også på egen hånd intensiveret sit fokus på 90’er sneakeren med en række stærke moderniseringer. Nu er sportsgiganten klar med hele fem nye colorways, der blandt andet tæller en neongrøn, orange og sort version. De nye farver bliver sat til salg hos Adidas-forhandlere fra den 8. august og koster ca. 1.000 kroner.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YEEZY MAFIA (@yeezymafia) den

Monokrome Yeezys og countdown

Selvfølgelig ingen sneaker-nyheder uden et par leaks fra Yeezy Mafia. Mens vi sidste uge så en række nye bud på Yeezy Boost 700-modellen, er det i denne uge Yeezy Boost 500-modellerne, som stjæler billedet. Det handler om ’Stone’-modellen, der med sin lysebrune farve fortsætter Kanyes hang til det monokrome look. Denne style skulle ramme butikkerne inden længe.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YEEZY MAFIA (@yeezymafia) den

Samtidig har vi også set ’Bone White’-modellen, der kommer med en hvid mellemsål, men ellers også fortsætter det ensfarvede look. ‘Bone White’ skulle droppe den 23. august. Det vides endnu ikke, hvilke danske forhandlere, der eventuelt får den til salg.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YEEZY MAFIA (@yeezymafia) den

Og ja, så var det også i går, vi skrev om den mystiske nedtælling, der pludselig dukkede op på Yeezy-webshoppen. Det viste sig, at en række gamle styles løbende blev sat til salg i løbet af dagen – hver style i et begrænset tidsinterval. Yeezy har dog lukket ned for det igen, men endnu engang viste det, Kanyes ønske om at gøre sine sneakers endnu mere tilgængelige.


Metalliske Daybreaks

I sidste uge skrev vi om Undercovers tre nye Daybreak-colorways, som netop er blevet sat til salg – du kan finde dem hos Naked. Og nu fortsætter Nike deres fokus på Daybreak-modellen med tre ny farvekombinationer, der efter sigende kommer i handlen i dag. Det nye drop tæller en lyseblå, lavendel og sort udgave med et metallisk Swoosh. Indtil videre er ingen officielle forhandlere meldt ud, men holde øje med Nikes SNKRS-app.


Chuck 70s er lærred for Kith og Offspring

Man kan nemt argumentere for, at Converse 70s-model er en af de mest ikoniske sneakers, der findes. Og den er selvsagt også et lærred for adskillige kreative fortolkninger og samarbejder hele tiden. Sneakerbutikken Offspring fejrer eksempelvis 20 års jubilæum med to nye bud på modellen i både en high-top og low-top, som kommer med lyn-motiver på både snørebånd og sål. Samarbejdet lander den 10. august hos Offspring.

Også Ronnie Fieg fra Kith har teaset en genudgivelse af sit Coca Cola-sneaker-samarbejde, der første gang blev lanceret for to år siden – dog kun som et ekstremt limiteret Familiy & Friends-drop. Men nu skulle den denimprægede Chuck Taylor 70 med Coca Cola-broderi altså få et bredere release, når Kith lancerer et større samarbejde med Coca Cola. Det vides endnu ikke præcist hvornår, men meget tyder på næste uge. Det var Ronnie Fieg selv, der løftede sløret for genudgivelsen på sin Instagram.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af atmos tokyo official (@atmos_tokyo) den

Camouflage hos Asics

Asics er klar med to nye bud på den populære GEL-Lyte III-model. Mens både overdelen og sålen på de to colorways kommer med camouflage-inspirerende mønstre, er sneakeren også lavet i mærkets ekstra åndbare Nexkin-materiale. De to nye, stærke farver lander i dag – indtil videre ligner det dog kun, at de er forbeholdt en eksklusiv lancering hos Atmos og det japanske marked.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af HanZuYing (@hanzuying) den

Nyt hypet udspil fra Nike og Sacai

Der har været rift om Sacai og Nikes sneaker-samarbejde, hvor især Ldv Waffle-modellen har været nærmest umulig at opstøve – i hvert fald, hvis du ikke vil betale det tredobbelte af den oprindelige salgspris. Nu har sneakerprofilen @hanzuying teaset de første billeder af Blazer Mid-modellen i hvid, som vi første gang så ved Sacais AW19-show. Den nye sneaker fortsætter med det dekonstruerede look på både pløsen og Swooshet, ligesom snørebåndene gemmes væk af en lynlåsdetalje.

Den nye model skulle lande til efteråret, men ja, intet er sikkert. Sacai og Nikes samarbejde har indtil videre været præget af massive forsinkelser hver gang.


Mere Stranger Things stjernestøv

Igen har Nike ladet Stranger Things drysse stjernestøv ud over deres produkter. I denne uge har Nike nemlig sluppet sneakers fra deres tredje Stranger Things-udspil, og det byder (selvfølgelig) på nye farver af Nike-modellerne Cortez og Tailwind, der dominerede i 80’erne. Begge modeller kommer med en råhvid ruskindsoverdel og hvid sål samt Stranger Things skrevet på pløsen. De to modeller blev sat til salg på blandt andet Ssense i onsdags, men er allerede udsolgt igen. Det vides endnu ikke, om de bliver genudgivet på et senere tidspunkt i flere butikker.


Kiko Kostadinov fortsætter alliancen med Asics

Kiko Kostadinov har haft stor succes med sit sneaker-samarbejde med Asics, der har været blandt de bedste de senere år. Nu er den bulgarske designer klar med en opdatering af Asics Gel-Sokat-Infinity, som vi tidligere har set de to parter sende på gaden. Og ja, hvis du undrer dig over silhuetten med den høje inderside, så er det fordi Kostadinov har fundet inspiration i en Asics-silhuet, som har været anvendt specielt til tovtrækning. Nyeste udspil, der byder på to nye colorways, er på hylderne fra den 8. august.


Foto: Feature

Workwear-vibes hos Vans

Vans er klar med en række sommerlige og stærke fortolkninger af deres mest populære silhuetter. I en ny pakke, som de har navngivet Mt. Vernon, har Vans pakket modellerne Slip-On, Sk8-hi og Era 59 ind i denim og workwear-inspirerede striber. De tre modeller er netop landet hos Opening Ceremony og Feature og koster mellem 500-600 kroner.


Comme Des Garçons Homme Plus går fuld biker med Air Jordan 1

Det er alt andet end kedeligt, når Comme Des Garçons sætter sit præg på Nike og Air Jordan-modeller. Vi har tidligere set massiv bling på Nike Shox TL-modellen, og nu er en række officielle billeder af en ny Air Jordan 1-model dukket op, som vi første gang så på catwalken under mærkets Homme Plus AW19-show. Den klassiske Air Jordan 1-model i tripplehvid har nærmest fået et motorcykelstøvle-look med det store metalspænde og den overdimensionerede pløs. Sneakeren har endnu ingen officiel releasedato, men alt tyder på det tidlige efterår.

Læs også: Pyer Moss-designer i spidsen for ny Reebok-linje – mange kendissamarbejder på vej

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af