Supreme lukker sin ikoniske butik i New York efter 25 år

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Supreme (@supremenewyork) den

274 Lafayette Street på Manhatten i New York. Det var der, det hele startede for skate- og streetwear-mastodonten Supreme tilbage i april 1994. Men nu er den oprindelige butik efter alt at dømme et overstået kapitel.

Som man kan se på et af billeder i tweetet nedenfor, er lokalet nemlig åbnet op for nye lejere.

Egentlig rykkede Supreme ud af lokalerne i februar, hvor brandet meldte ud, at det midlertidigt flyttede til 190 Bowery, imens det oprindelige butik blev renoveret. Siden har de ikke meldt noget ud, men det tyder altså på, at Supreme nu permanent hører til på Bowery på Manhatten.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Supreme (@supremenewyork) den

Det vides ikke, hvorfor Supreme har droppet renovationsplanerne for Lafayette Street-butikken, men måske har den mere rummelige butik på Bowery bare vist sig mere langtidsholdbar. Den originale butik var også kendt og berygtet for umulige køer, der strakte sig rundt i hele kvarteret.

Supreme har også sin anden butik i New York i Williamsburg, Brooklyn, som åbnede i oktober 2017.

Læs også: Roskilde Festival vidste ikke, at Supreme-butikken på pladsen ikke solgte ægte Supreme-varer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af