Kanye i læder og Josephine Skriver var blandt stilhøjdepunkterne til Oscar-efterfest

Kanye i læder og Josephine Skriver var blandt stilhøjdepunkterne til Oscar-efterfest
Kim Kardashian og Kanye West (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Vanity Fairs Oscar-efterfest er der, man gerne vil ses, hvis man er kendt og i Hollywood på Oscar-søndagen. Her dukker modeller og musikere også op for at gnubbe skuldre med filmbranchen – og blive set, selvfølgelig.

Samtidig er stemning naturligvis mere afslappet, så flere filmstjerner skifter til mindre bombastiske kjoler end på den røde løber ved selve Oscar-showet.

I stedet for blot at zoome ind på den gode stil sætter vi her fokus på nogle af dem, der stak ud i mængden af den ene eller anden grund.

Kim Kardashian og Kanye West tiltrækker sig altid opmærksomhed, men vi havde ekstra svært ved at kigge væk på grund af Kanyes læderjakkesæt, der var noget af et statement. Det er sjældent, at han dyrker den formelle herreuniform, men her gav han sit eget bud på et twist – selvom vi ikke tør tænke på, hvor varmt det må være, især fordi han tilsyneladende ikke har en trøje på indenunder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kardashians auf E! (@kuwtkgermany) den

Kim Kardashian hoppede med på vintage-bølgen, der er vokset frem i lyset af klimakrisen, og ankom i en Alexander McQueen-kjole fra 2003. Og med vanlig forståelse for virale billeder fik fotograferne også lige et kys fra parret.

Kylie Jenner. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Kim havde også sin halvlillesøster med, og hun gik efter havfrue-looket efter på imponerende vis at have skruet sig ned i en timeglasformet kjole.

Timothée Chalamet (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Det kan godt være, at Timothée Chalamet ikke gad skifte garderobe efter Oscar-showet (og det behøvede han heller ikke, selvom Twitter morede sig med at sammenligne ham med et amerikansk postmand), men til gengæld understregede han sin afslappede distance til Hollywood-livet, da han hev et engangskamera frem og skød billeder af fotograferne, der indfangede hans ankomst til festen. Meget meta.

Wiz Khalifa (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Og for lige at understrege, at de mandlige skuespillere burde kigge lidt mere på deres musikalske kolleger, så har vi lige taget Wiz Khalifa med her. Det er sgu da optur at møde op i jakkesæt med skjorten knappet helt ned til sidste knap. Og så solbriller på selvfølgelig. Ikke så meget formalitet her.

Josephine Skriver (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Den danske topmodel Josephine Skriver understregede, at hun stadig er noget ved musikken, da hun også var inviteret til Vanity Fair-ballet. Hendes look var dejligt ungdommeligt med det korte skørt foran og handskerne som gode detaljer.

Billie Eilish (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Vi kan sjældent få nok af Billie Eilish – både musikalsk og stilistisk. Efter sit Chanel-outfit på den røde løber, ankom hun til efterfesten i det samme sorte Gucci-look, som hun havde på, da hun spillede The Beatles-cover til Oscar-showet. De gennemsigtige og logobroderede handsker understregede den gothy fremtoning.

Billy Porter (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Vi slutter igen med Billy Porter, fordi why not? Han skaber gang på gang de vildeste outfits, der om ikke andet burde vise folk, at det er okay at have det lidt sjovt, når man nu har muligheden for at skeje ud. Midt i de ekstravagante Zorro-vibes bar han tasken med det markante statement, ‘fuck u pay me’, som han også tidligere er blevet foreviget med, selvom vi ikke har helt styr på, hvem budskabet er rettet imod.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af