Mads Mouritz – superglue of broken hearts

Mads Mouritz Gjellerod med band gav en eksklusiv koncert fredag aften på Krudttønden for et publikum, der ikke talte meget mere end 20-30 personer. Trods en tvivlsom lydmand bjergtog Mouritz hele salen og førte os en tur igennem musikalske og lyriske landskaber, der ikke efterlod nogen tvivl om at der her er tale om en mand, vi kommer til at høre meget mere af.

Mouritz er en af de mest aktive og største talenter på den i Danmark meget oversete singer/songwriter-scene. Han har igennem 2 år allieret sig med den herboende amerikanske digter Clarice Scott, hvilket skinner tydeligt igennem i teksterne. Det er sjældent at man på den danske scene oplever nuanceret og inderlig en behandling af livets store temaer på et så avanceret og samtidig så direkte og rammende engelsk. Rent musikalsk kan man tydeligt fornemme den amerikanske påvirkning han har fået af at været bosat i USA i 2 måneder, og inspirationen af bl.a. Neil Young, Bob Dylan og Bill Withers er heller ikke til at tage fejl af.

Det yderst sammen- og velspillede band var med til at løfte koncerten op på et niveau, som det er svært at nå ved en solo-optræden. Der var fuld dynamik i både de stille og mere larmende numre, og samtidig fik hovedpersonen rum til at udfolde sig med sin fantastiske lyse tenor-stemme.

Mads Mouritz spiller en Special House Concert i Kbh. d. 13. november.
For reservation/ tilmelding skriv til mouritz@mouritz.dk.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af