Embrace

I 1998 udgav Embrace deres meget roste debut ‘The Good Will Out’, som blev efterfulgt af to mindre succesfulde og meget udskældte album. Nu har Embrace skiftet pladeselskab og udgivet deres fjerde album, og der er ikke sket så meget siden sidst.

Man har svært ved at tro, at der på noget tidspunkt er nogen fra Embrace, der har gjorte nogen fortræd. De ligger i hvert tilfælde stadig i den bløde og lettere pompøse ende af britpoppens efterfølgere, og størstedelen af numrene er hverken rigtig gode eller rigtig dårligere men kan nærmest betegnes som helt uskadelige og en smule søvndyssende. Til gengæld er der meget omkvæd.

På et enkelt nummer har de fået hjælp til sangskrivningen af Chris Martin fra Coldplay, men hvis man ikke lige ved det, har man svært ved at høre, han skulle have sat det helt store præg. Hans nummer ‘Gravity’ minder ligesom størstedelen af de resterende numre om en tam og tandløs blanding af Stereophonics og Echo and The Bunnymen.

Først på albummets næstsidste nummer bider de en smule fra sig og leverer et drevent shoegazenummer, der efter de første otte sovepiller virker helt forfriskende og gør én tilpas frisk til at holde sig vågen de første fire minutter af det sidste nummer, inden de bryder ud i den støj, som hele albummet burde have været fyldt med.

Embrace. 'Out of Nothing'. Album. Independiente/Sony.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af