Ariana Grande kommer til skade, da hun flygter fra spøgelseshus med James Corden

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I dag er det Halloween, og i den anledning har James Corden delt et klip, hvor han besøger et såkaldt ‘escape room’ med Ariana Grande. Det er dog ikke så meget problemløsning som decideret skræk og rædsel, der er på programmet i spøgelseshuset, hvor popstjernen og talkshow-værten skal finde forskellige spor, mens de prøver ikke at råbe alt for højt, når forskrækkelserne træder ind.

Til sidst ender makkerparret i et okkult rum, hvor de bliver jagtet af en Slenderman-lignende skuespiller, som faktisk kommer til at spænde ben for en skrækslagen Grande i en sådan grad, at hun falder og slår sig og efterfølgende får sin hånd bundet ind i bandage.

Den opmærksomme læser vil lægge mærke til, at videoen er optaget i sammen hug som Grandes Carpool Karaoke i august, men det her Halloween-agtige klip er altså blevet gemt til den rette lejlighed.

Læs også: Se Ariana Grande synge musical i første tv-optræden siden bruddet med Pete Davidson

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af