Se Eminem rappe ‘Venom’ på toppen af Empire State Building

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eminem har haft noget af et comeback-år. Det er nemlig lykkedes rapperen at komme tilbage efter det nærmest universelt hadede ‘Revival’-album, der kom i slutningen af 2017 og som blandt andet fik én stjerne her på siden.

Surprise-udgivelsen ‘Kamikaze’, der blandt andet dissede en lang række unge rappere samt Marshall Mathers’ kritikere, har genoprettet noget af hans falmende aura.

Eminem sejler stadig højt på det album, og nu har han endda leveret ‘Venom’ fra ‘Kamikaze’-udgivelsen på toppen af Empire State Building som del af Jimmy Kimmel Live!-showet. Så bliver det ikke meget mere magtfuldt.

Videoen er et stort anlagt spektakel, der både inkluderer helikoptere og en Eminem, der tager turen hele vejen op gennem skyskraberen med en mikrofon i hånden. Det er en ret imponerende produktion, selv om skuddene fra toppen ikke lige har den bedste udsigt. Måske var der for overskyet den dag?

Når Eminem ikke render rundt på toppen af højhuse i New York, har han travlt med en række andre projekter. Han står således bag en ny battle-film ved navn ‘Bodied’ og har desuden fået en af den sene karrieres største hits i form af ‘Killshot’, hans diss mod Machine Gun Kelly, der havde angrebet Eminem på grund af dennes disses fra ‘Kamikaze’.

‘Venom’ har desuden fået en decideret musikvideo tidligere, og er også at finde på soundtracket til filmen af samme navn.

Læs også: Eminem troller negative anmeldere med morsom reklameplakat: »Tak for støtten, røvhuller«

Lyt til podcast: Standard Ekstra: Eminem angriber alt og alle på ‘Kamikaze’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af