Her er ugens seks fedeste fester – funkvinyler og Chinah som dj’s

Her er ugens seks fedeste fester – funkvinyler og Chinah som dj’s
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Vi starter torsdag, hvor Jongpadawan fejrer sin nye ep ‘Academia Special’ med en udgivelsesfest på H15 på Vesterbro – hovedpersonen spiller live, mens der naturligvis også er en bunke dj’s på plakaten.

Videre til fredag, hvor Natbar får besøg af en brandvarm kombi i form af Emma Acs og Jan Brandi. Samme aften er der dobbelt-event på Bakken: Først fejrer Roxy Jules sit seneste album, hvorefter Super/Hype tager over med Linus E, Anders Tresselt og J.J. Wild bag pladespillerne.

Og så lørdag, hvor Chinah spiller den sidste af i alt tre koncerter i denne uge på Hotel Cecil – det fejres med en efterfest selvsamme sted, hvor gruppen selv samt folk som Gents og Sekuoia står for musikken.

I Christianias Operaen byder Limelight på koncerter med deres bud på morgendagens stjerner, og i Ideal Bar bliver funkvinylerne spinnet fra åbning til luk, når Funky Tuesdays rykker lidt rundt i kalenderen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af