Roskilde-aktuelle Denzel Curry skyder sit 2019 i gang med overdådig musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der har været relativt stille omkring Florida-rapperen Denzel Curry, siden han udgav albummet ‘Ta1300’ sidste år, der nærmest allerede har kultstatus. Vi har måttet nøjes med små godbidder, som hans (virkelig stærke) Rage Against the Machine-cover fra tidligere i år, men nu får vi endelig en ny sang fra rapperen i form af ‘Ricky’.

Nummeret har et par hårdtslående vers og et nedpitchet vokalstykke som omkvæd, hvilket gør, at det faktisk minder en del om tidlig ASAP Rocky. Og det er næppe en tilfældighed: For Denzel Curry kommer jo netop fra miljøet omkring undergrundsikonet Spaceghostpurrp, der i sin tid var med til at forme ASAP-crewets stil – og som siden var grobund for det miljø, der senere blev kendt som Soundcloud-rap.

‘Ricky’ har også fået en flot billedside, hvor Curry blandt andet giver den som kæmper i en form for undergrundsboksering. Dén reference er faktisk en personlig detalje, da rapperens bror var en del af Floridas boksekampsscene. Sangens tekstindhold nikker desuden også til råd, Curry har fået af henholdsvis sin mor og far. Det hele er altså både gennemstiliseret og uventet personligt, hvilket efterhånden er et af Denzel Currys kendetegn.

Det er altså en rapper i topform, vi ser her – så der er god grund til at glæde sig til, at han spiller Roskilde Festival til sommer.

Læs også: Roskilde Festival har booket Soundcloud-rappens godfather

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af