‘Hot Girl Summer’ er slut, men Megan Thee Stallion er klar med sæsonbetonet efterfølger – se video med Jimmy Fallon

Sommeren 2019 har i den grad tilhørt den fremstormende rapper Megan Thee Stallion, der med ‘Hot Girl Summer’ fik skabt et regulært viralt hit med alt hvad der hører sig til af hashtags, memes og merchandise.

Selv en ‘Hot Girl Summer’ kan dog ikke vare ved for evigt, men frygt ej, for da Stallion var forbi Jimmy Fallon for at levere en overlegen optræden tidligere på måneden, optog de to en ny musikvideo, der fik premiere i talkshowet i går aftes. Her annoncerer Stallion, at efter ‘Hot Girl Summer’ må nødvendigvis følge ‘Hot Girl Fall’ i anledning af, at den 23. september er den første officielle efterårsdag på hele den nordlige halvkugle – og de gode nyheder stopper ikke der, for selv om »summer was dope«, så er »the fall even better!« ifølge Stallion.

‘Hot Girl Fall’ er en hyldest til alt, hvad der kan siges at høre efteråret til i form af blandt andet chunky sweatre, pumpkin-ass beer og Halloween. Sågar årstidens lavere temperaturer får et skud ud med linjen »nothing makes me hotter than some tempered weather«, mens Stallion og Fallon turner up på hey-ride og danser rundt i matchende joggingsæt.

Megan Thee Stallions signatur ‘Hot Girl’-mentalitet ser altså ud til at forsætte uafhængigt af årstiden, og vi ser allerede nu frem til, hvad den ellers lidt paradoksalt klingende ‘Hot Girl Winter’ mon bringer.

Læs også: Hvor blev hypen af? Blueface, ’Hot Girl Summer’ og meme-kulturens mange faldgruber

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af