Tessa viser en helt ny side af sig selv på opløftende (og poppet!) single – hør ‘Bål’

Tessa viser en helt ny side af sig selv på opløftende (og poppet!) single – hør ‘Bål’
Tessa. (Foto: Jesper Skoubølling)

Tessas nye single ‘Bål’ markerer hendes mest radikale stilskifte indtil videre i den korte karriere. For hvor rapperen indtil nu har dyrket en hård, lyrisk tæt lyd, der konstant konfronterer lytteren med kontante punchlines, bløder hun nu sin stil op.

På den nye single lader Tessa således et opløftende budskab erstatte de aggressive udfordringer, og hun prøver samtidig kræfter med en ret poppet Pilfinger-produktion samt et sunget omkvæd.

Det leder næsten tankerne hen på Tessas forbillede Nicki Minaj, der også startede med benhårde mixtape-rapsange, men siden også har prøvet kræfter med histlisteklar poprap.

Men i modsætning til Nicki Minaj formår Tessa at bibeholde kernen af sin personlighed i stilskiftet. For hun taler stadig primært gennem personlig erfaring, når hun beskriver vejen fra »underdog til direktør«. Og rapperen sender stadig hilsener til »alle dem, der er blevet trådt på«: Det her er en sejrssang for alle de evigt undervurderede og aldrig anerkendte.

‘Bål’ er den første Tessa-sang siden sidste afsnit af DR-dokumentarserien ‘Tessas hævn’ rullede over skærmen – og faktisk kunne man delvist se ‘Bål’ blive til i dén serie. Det er rapperens tredje nummer fra 2020 efter ‘Så’n der’ og ‘Glo på mig’, og sidste uge var hun forbi INPUT Live til kontorkoncert præsenteret af Soundvenue og Tommy Jeans.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af