Goss annoncerer debutalbum: »Det er jo lidt en kliche, når musikere siger det her, men jeg siger det alligevel«

Goss annoncerer debutalbum: »Det er jo lidt en kliche, når musikere siger det her, men jeg siger det alligevel«
Goss.

Under sit Goss-alias har Mads Damsgaard Kristiansen det seneste års tid udsendt en stribe stærke singler – begyndende med sidste års sitrende ‘Blood’.

Nu munder det hele ud i et debutalbum, og ‘Group Therapy’ er sat til at udkomme 16. oktober. Det udkommer som efterfølger til ep’en ‘Homeland Security’ fra 2018.

»Jeg har arbejdet meget med ærlighed på den her plade. Det har været vigtigt for mig, at alle sangene er helt forankrede i mit rigtige liv. Hver sang på pladen er en følelse, en situation, en tankerække eller en oplevelse, som jeg forsøger at bearbejde gennem musikken«, fortæller Goss til Soundvenue, og han føler sig helt generelt ret selvsikker omkring det kommende album:

»Det er jo lidt en kliche, når musikere siger det her, men jeg siger det alligevel: Det er det bedste musik, jeg har lavet. Uden tvivl«.

“Albummet kredser om mit eget liv. Og det er faktisk en meget god måde at se det på rent visuelt. Jeg står i midten, og så hænger sangene rundt om mig i en cirkel. De er alle sammen oplevelser eller følelser, som har gjort særligt indtryk på mig og derfor har været vigtige nok til at prøve at forstå bedre«, siger Goss.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af