Her er 14 koncerter, du skal opleve i oktober – Tessa, Cheff og Møs ‘Motordrome’

I oktober kan du se et hav af danske navne – og endda nogle få udenlandske – rundt omkring på landets fuldt genåbnede spillesteder. Her er 14 koncerter, som det i skrivende stund stadig er muligt at få billet til.
Her er 14 koncerter, du skal opleve i oktober – Tessa, Cheff og Møs ‘Motordrome’
Tessa til Summer Days. (Foto: Nikolaj Bransholm/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sulka
1. oktober, Pumpehuset

Sulka er stadig en relativt ny spiller på den danske hiphopscene, men hendes koncert i Pumpehuset har alligevel mulighed for at favne relativt bredt.

Hun vil formentlig servere både støvede Tue Track-produktioner, mere elektronisk forankrede Aske Knudsen-beats, og hvis hun kører samme dagsorden som på årets Journey Fest, vil hun også give en forsmag på det kommende, mere jazzrappede album ‘Punktum’. På Journey Fest fremførte hun albummet i sin helhed med fuld liveinstrumentation – mon hun gentager den fremgangsmåde?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Malk de Koijn
1. oktober, K.B. Hallen

De tre uopnåelige bananer i Malk de Koijn tog på en mindre turné for et år siden, men som landet gradvist lukkede ned igen, måtte de udskyde turneens store afsluttende koncert. Nu er dansk hiphops store sproginnovatører dog klar til at træde ind på scenen i K.B. Hallen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Goss
Turné

Goss stod for en storartet koncert, da han sidste år indtog Amager Bio med sit country-inspirerede debutalbum ‘Group Therapy’ i ryggen. Den danske musiker er begyndt at udgive ny musik igen, så mon ikke det sjælfulde energibundt rammer landevejen med masser af musik fra en kommende albumtoer?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tessa
2. oktober, Aarhus Congress Center

Hvis du vil opleve Tessas første headlinerkoncert, er der i skrivende stund stadig en lille håndfuld billetter tilbage til hendes koncert i Aarhus. Tessa gjorde det virkelig godt, da hun optrådte til Roskilde Summer Days, så der er god grund til at handle hurtigt. Ugen efter spiller hun i K.B. Hallen i København – men der er allerede udsolgt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Icekiid
Turné

Ro på. Ice kommer ind med fede sko på – og han kommer til både Aalborg, Aarhus, Odense og København med sin imødesete ‘ErruDumEllaHvad’-turné.

Mange af Icekiids bedste sange (herunder den sang, turnéen er opkaldt efter) kalder på dans og fest, og nu hvor landet er åbnet ordentligt op, bør der være rig mulighed for netop det under Icekiids kommende koncerter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Suspekt
Turné

Suspekt har suttet festen op fra slap på Roskilde Summer Days. De har givet en følsom opførsel af hele ‘Sindssyge ting’ i sin helhed i DR Koncerthuset. Men de har ikke rigtig haft mulighed for at fejre deres 2020-magnum opus til fulde.

Vi snakker en kæmpemæssig danmarksturné, der selvsagt for vestegnsdrengene starter på Viften i Rødovre 7. oktober, og som slutter endnu mere lokalt 11. december, når de indtager Forbrændingen i Albertslund. Og det er ikke fordi, der er særlig store pauser i mellemtiden – i alt besøger trioen 26 byer på godt to måneder!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zar Paulo
Turné

Der har været lidt stille i Zar Paulo-lejren under pandemien. Den new wave-lænende gruppe har stadig blot fire sange ude, men ergo kan man jo også glæde sig til at høre helt ny musik, når de til oktober giver fem koncerter på tværs af landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Athletic Progression
Turné

Den hiphoppede jazzgruppe Athletic Progression imponerede for fuld sal til dette års Spot Festival, hvor især trommeslager Jonathan Jull Ludvigsen gjorde stort indtryk.

7. oktober kickstarter den aarhusianske trio deres 2021-turné i Thy, før de rejser landet (og udlandet!) tyndt med det stærke album ‘Cloud High In Dreams, But Heavy In the Air’ i bagagen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Benjamin Hav
Turné

Benjamin Hav har nu udgivet tre soloalbum uden at have draget på turné – alt sammen på grund af pandemien. Men en række tv-optrædener antyder afgjort, at Benjamin Hav stadig er stærk live, og hans nye liveband oser af charme.

Så han har ikke haft svært ved at sælge billetter med flere udsolgte shows som følge – men så er det godt, at han tilbyder ekstrakoncerter i både København og Aarhus. Turneen rammer også Herning, Odense, Kolding, Roskilde og Aalborg.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pi’erre Bourne
14. oktober, Lille Vega

‘Magnolia’ af Playboi Carti. ‘Gummo’ af 6ix9ine. ‘Watch’ af Travis Scott. Hvad har alle de hits til fælles? Kanonstærke beats fra superproduceren Pi’erre Bourne, der også har udgivet en række gode mixtapes og album i eget navn. Nu hvor de internationale navne endelig kommer til Danmark igen, er Pi’erre Bourne en af de første til at besøge Vega.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Reveal Party
15. oktober, Beta

I 2020 imponerede Emily Holm Nyhuus’ indierockprojekt Reveal Party med debut-ep’en ‘You Stole a Year of My Life’. Hun lader op til sit debutalbum med en koncert i Beta, som hun siger vil være den sidste koncert, inden der kommer ny Reveal Party-musik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cheff Records
16. oktober, Aarhus Congress Center

Det er ti år siden, Cheff Records overtog den danske musikscene, og det fejrer Eloq, Kidd, Klumben og TopGunn med to stort anlagte jubilæumskoncerter.

Koncerten i K.B. Hallen 15. oktober er udsolgt, men der er stadig billetter til hitparaden i Aarhus dagen efter. Kollektivet gjorde det fornemt på årets ØreSound Festival, så det er en fest, du ikke har lyst til at gå glip af.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


22. oktober, Den Grå Hal

er begyndt at udgive musik igen, og det betyder også, at hun vender tilbage til livescenen. Hendes show i Den Grå Hal er dog ikke en helt almindelig koncert: Popstjernen transformerer spillestedet til ‘The Motordrome’ – et specialdesignet set med et helt særligt show, hvor der burde være masser af nye sange på tapetet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Awinbeh
30. oktober, Teater Grob

Under titlen ‘Rust Sleeps Around’ har spillestedet på Nørrebro under pandemien arrangeret en række koncerter på andre venues, mens de selv har været lukket ned. Nu er Rust åbnet igen, men konceptet kører lidt endnu, idet de har inviteret r’n’b-kunstnere Awinbeh forbi Teater Grob, hvor han blandt andet vil spille musik fra sin kommende ep.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af