Se Erika de Casier synge ‘Make My Day’ hos stor, international YouTube-kanal

Se Erika de Casier synge ‘Make My Day’ hos stor, international YouTube-kanal
Erika de Casier hos 'Colors'. (Foto: Screenshot/YouTube)

Der har været både dansk og international bevågenhed omkring Erika de Casier, der i år har udgivet det fremragende album ‘Essentials’, som Soundvenue kårede til halvårets bedste danske udgivelse.

For nylig har den dansk-portugisiske musiker vundet Kronprinsparrets Pris, hvor hun brugte sin takketale til at komme med et modigt politisk opråb om, hvad der egentlig udgør danskhed.

Senest har Erika de Casier været et smut forbi den internationale YouTube-kanal Colors, der er kendt for sin simple og klare videoæstetik, og indspille en video til ‘Essentials’-nummeret ‘Make My Day’.

Videoen viser de Casier, som vi kender hende: Elegant, overskudsagtig og med et lille, indforstået smil, der spiller i mundvigen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye video er desuden et godt udstillingsvindue for den dansk-portugisiske artist: Colors har således tæt på seks millioner abonnenter, og ‘Make My Day’-videoen har ramt tæt på 60.000 visninger på kun fire dage.

De Casier er i øvrigt ikke den første danske artist, der har besøgt Colors-studiet. Tidligere har blandt andre Chinah indspillet en video til YouTube-kanalen, og tidligere i år optrådte Hans Philip hos dem med sangen ‘Somendrøm’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af