Johnny Depp giver to koncerter i Danmark

Johnny Depp giver to koncerter i Danmark
Johnny Depp med sit band Hollywood Vampires i 2018. (Foto: Daniel Knighton/Getty Images)

Johnny Depp kommer til Danmark.

Det er netop blevet annonceret, at skuespilleren, der startede sin karriere som musiker, vil være at finde som gæst, når Jeff Beck giver koncerter i Værket i Randers og Amager Bio i København senere på måneden.

Koncerterne bliver spillet henholdsvis 28. juni i Amager Bio og 29. juni i Værket. Det er efterhånden ved at være en del år siden, at Depp gav koncert i Danmark med sin supergruppe Hollywood Vampires til Fredagsrock i Tivoli i 2018.

Johnny Depp har tilbragt det meste af de sidste seks uger i retssalen i Virigina, hvor den meget omdiskuterede sag mellem ham selv og ekskonen Amber Heard har løbet af stablen.

Da retssagen sluttede fløj Depp til England, hvor han gæstede en række Jeff Beck-koncerter, mens han ventede på juryens votering.

Tidligere på ugen faldt dommen, der gav Depp medhold i hans anklager om, at Amber Heard har krænket hans ære.

Johnny Depp skal derfor tildeles 15 millioner dollar, hvoraf de 10 millioner dollar er kompensation, mens fem millioner dollar er det, der bliver kaldt en »punitive« konsekvens, hvilket ifølge Sky News typisk bliver givet som en slags straf, når retten vurderer, at modparten har udvist skadelig adfærd. Beløbet er siden nedjusteret til 10,35 millioner dollar, da det er beløbsgrænsen i Virginia.

Da han vandt retssagen, udsendte Depp en officiel udtalelse, hvor han nævner, at seks år efter de alvorlige anklager mod ham først kom frem, har juryen nu givet ham hans liv tilbage. Målet var at få sandheden frem uanset udfaldet, hvilket han skylder sine børn og trofaste støtter, siger han. Han tilføjer, at han håber, sejren hjælper andre mænd og kvinder i en lignende situation, og at det viser, at man er uskyldig, indtil andet er bevist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af