Eminem annoncerer ‘Curtain Call 2’ – ude allerede næste måned

Eminem annoncerer ‘Curtain Call 2’ – ude allerede næste måned
Eminem. (Foto: PR)

Eminem har været en af verdens største rapstjerner i mange år. Faktisk i så mange, at han allerede helt tilbage i 2005 kunne udgive et greatest hits-album ved navn ‘Curtain Call’, der opsummerede den første del af karrieren.

Siden er der dog kommet mange flere album til, så set i det perspektiv giver det god mening, at hiphoplegenden nu har annonceret på sin hjemmeside, at der kommer endnu en opsamlingsudgivelse den 5. august.

Det første ‘Curtain Call’ indeholdt en lille håndfuld nye sange, og det samme er tilfældet for denne nye udgivelse. Snoop Dogg-samarbejdet ‘From The D 2 the LBC’ og ‘The King and I’ med CeeLo Green, der begge udkom i juni, vil være med på albummet, og det samme vil én hidtil uudgivet sang.

‘Curatin Call 2’ bliver Eminems første større udgivelse siden 2020, hvor han udgav hele to album, der begge hed ‘Music To Be Murdered By‘.

Rapperen har desuden delt udgivelsens ret så funky cover på Instagram – se det forneden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af