Billie Eilish fortæller, at hun sidste år blev ghostet af en »lille ynkelig mand«

Billie Eilish fortæller, at hun sidste år blev ghostet af en »lille ynkelig mand«
Billie Eilish. (Foto: PR)

Selvom Billie Eilish er mere populær end den gennemsnitlige person, oplever hun også at blive ghostet – en for mange velkendt situation på diverse dating-apps og andre tekstbaserede beskedtjenester, hvor den ene part af samtalen pludselig stopper med at svare.

Det fortæller den album-aktulle popstjerne som gæst i BBC-podcasten ‘Miss Me?’, skriver Complex.

»Jeg er helt sikkert blevet ghostet«, siger Eilish, da værterne Lily Allen og Miquita Oliver spørger ind til fænomenet. »Jeg oplevede en skør ghosting i december. Det var sindssygt, det er nok det skøreste, der nogensinde er sket for mig. Men det var ikke engang ghosting … jeg tænkte: ‘Døde du? Døde du bogstaveligt talt?’«.

Eilish forklarer, at en ven, som hun havde »kendt i årevis« pludselige stoppede med at svare på hendes beskeder, og at det skete på en dag, hvor de havde lavet en aftale om at mødes.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg kunne ikke tro det. Jeg var sådan, sikke en fucking lille ynkelig mand. Hvilken lillebitte mand«, siger hun. »Frem til i dag har han aldrig skrevet til mig igen … jeg vidste oprigtigt ikke, at folk gjorde sådan noget«.

»Jeg hader virkelig kujoner, det er min ting«, fortsætter Eilish. »Når jeg lugter at nogen opfører sig fejt, gør det mig bare rasende. Problemet er, at det nogle gange er, hvad ghosting handlinger om – det er bare kujonagtigt, ikke? Det handler bare om at være bange for at sige noget«.

I interviewet indrømmer Billie Eilish dog, at hun også selv fra tid til anden bliver nødt til at ghoste folk: »Jeg har ghostet folk, og det er lidt tarveligt … jeg ved, det sårer dem, men jeg har det sådan: ‘Jeg har ikke lyst til at snakke med dig’«.

Billie Eilish kommer til Danmark næste år med to koncerter i Royal Arena.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af