Surprise! Artigeardit har udgivet en ny ep – lyt til ‘På gen5yn’

Surprise! Artigeardit har udgivet en ny ep – lyt til ‘På gen5yn’
Artigeardit. (Foto: Jens Haugaard)

I sidste uge var det Gilli og Benny Jamz, der ud af det blå udgav et nyt album, og i dag er det Artigeardit, der er klar med en overraskelse.

Den danske rapper har nemlig netop udgivet ep’en ‘På gen5yn’, der tæller fem nye numre med titler som ‘Holddamagle’, ‘Massage’ og ‘God nats søvn’.

Alle sangene er produceret af hans faste samarbejdspartnere Anton Westerlin og Adam Hillebrandt, der har udgjort Artigeardits faste producerteam siden albummet ‘Idiot’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye ep markerer Artigeardits første længere udgivelse, siden han sidste år udgav fællesalbummet ‘Nu hvor vi er her’ med Lamin, mens det i soloregi er hans første siden mesterværket ‘Længe leve’.

Sidstnævnte tildelte Soundvenues anmelder de maksimale seks stjerner, så det skal blive spændende at se, om ‘På gen5yn’ holder samme høje niveau. Hør ep’en herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af