Medlemmer af Jane’s Addiction kom op at toppes til koncert

Medlemmer af Jane’s Addiction kom op at toppes til koncert
Dave Navarro og Perry Ferrell. (Foto: KIERAN FROST/REDFERNS/GETTY)

Efter 14 år er rockbandet Jane’s Addiction blevet genforenet og spiller en række koncerter på tværs af USA, som har været mere eller mindre succesfulde.

Det var dog lige indtil i fredags, hvor bandets koncert i Boston endte pludseligt, da Jane’s Addictions to mest famøse medlemmer, forsanger Perry Ferrell og guitarist Dave Navarro, kom op at toppes midt under en sang. Det skriver Variety.

Ferrell, som var tydeligt rasende over et eller andet, vandrede over til en lettere forvirret Navarro og begyndte at skulderskubbe ham. Navarro lagde en hånd på brystet af Ferrell for at få lidt afstand, indtil forsangeren slog ud efter guitaristen.

Der kom hurtigt folk til undsætning både i form af bassist Eric Avery og roadies, som fik Ferrell gennet af scenen, mens resten af bandet fik sagt tak for i aften til publikum.

Hændelsen blev naturligvis fanget på diverse telefoner, som det kan ses af videoen forneden:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det kommer næsten til ingen overraskelse, at sociale medier og diverse medier sammenligner skænderiet med de to slagsbrødre over dem alle, Liam og Noel Gallagher fra Oasis.

Der gik heller ikke længe før Liam, som kun Liam kan, drog til tasterne og kommenterede Jane’s Addiction duoens sammenstød med, at »deres attitude stinker«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bandet har sidenhen undskyldt på sociale medier til deres fans for den tændte situation til koncerten med aflysning af en koncert samt pengene tilbage til de fremmødte.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af