Fra Gillis debutalbum til ASAP-sagen: Soundvenues hiphop-podcast snakker sommeren 2019

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Podcasten nåede lige at pakke tasken og tage på ferie, så gik hele hiphopverdenen amok. Først udgav Gilli sit længe ventede debutalbum ‘Kiko’, så endte Sverige og USA i en større konflikt omkring fængslingen af rapperen ASAP Rocky.

Jep, det har været en brandvarm sommer – og nu er vi endelig klar til at vende det hele i Standard. For har Gilli lavet klassikeren, der cementerer hans status som en af de bedste danske hiphopkunstnere nogensinde? Fungerer han lige så godt i albumformat som på sine singler? Og prøver rapperen måske noget helt nyt på ‘Kiko’?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Og så gennemgår de selvfølgelig hele ASAP Rocky-sagen, samt sommerens andre store historier.

Derudover: Chance the Rapper udgiver sit debutalbum, Lil Nas X slår en vild rekord – og Tyler, the Creator troller Funkmaster Flex med en freestyle om homoseksuel sex.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Faxe Kondi Booster – Black Edition.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af