Shop med omtanke

Her er de bedste gaver til astro-nørden

Mangler du en gave til én, der interesserer sig for spiritualitet og astrologi? Amalie Bendixen fra Astropod hjælper dig lidt på vej.
Her er de bedste gaver til astro-nørden
Amalie Bendixen (th) står med Marianne Geller bag astrologi-podcasten Astropod. (Foto: Alona Vibe)

For mange kan det måske godt være en lidt flyvsk størrelse, det der med stjernetegn, horoskoper og krystaller. Og det er derfor ikke nødvendigvis en nem opgave, du er på, hvis du står og skal købe en gave til én, der interesserer sig for astrologi. 

Men hvis du tør lægge fordommene (og de intetsigende Matas-gaveæsker) fra dig, så er det måske slet ikke såsvært at ramme rigtigt, fortæller Amalie Bendixen, der sammen med Marianne Gellert står bag den succesfulde podcast Astropod, der hver måned åbner op for astrologien og andre spirituelle nørderier for flere tusinde lyttere. 

I foråret udsendte de astrologi-håndbogen ‘Stjernetegn‘, der er en lidt mere »smooth indgang til emnet – en form for begynderbog, som gør det tilgængeligt for lidt flere«, siger hun og fortæller, at det nemlig ikke nytter meget, hvis astrologien kun er forbeholdt få udvalgte. Og heldigvis er der mange ganske nede-på-jorden-agtige ting, man kan tage fat i.

»Astrologi er jo kompliceret emne, som måske hurtigt kan virke lidt forvirrende og uhåndgribeligt. Og derfor kan jeg godt forstå, hvis nogen umiddelbart tænker ‘åh åhh’, når de skal finde en gave til en astro-nørd«.

»Min anbefaling er, at man vælger med sin intuition. Man skal ikke tænke sig til det, men mærke efter hvad der føles rigtigt – så går man ikke helt galt i byen. Den der skal have gaven er jo netop én, der beskæftiger sig med energiernes verden«, siger hun. 

Og så skal man ikke være fordømmende. Den bedste gave er nemlig ikke altid den, du selv ville blive glad for, lyder det. 

»Jeg kan huske, at jeg i tre år i træk ønskede mig tarotkort i fødselsdagsgave og julegave, fordi man ikke må købe dem til sig selv. Men ingen ville give mig dem. Og da jeg så kom med en lang klagesang, sagde min søster: »Jamen, det er jo ikke noget for mig««. 

»Og det er jo en misforståelse. For vi skal jo ikke alle have de samme interesser. Og det synes jeg, man skal huske på, hvis man får en ønskeliste, hvor der står tarotkort, orakelkort, krystaller og stjernetegnsbøger«, siger Amalie Bendixen.

Her kommer hun med tre gode gaveidéer til en astronørd.

Kalender fra Maaneurt

Maaneurt laver både vægkalendere og ugekalendere.

»Maaneurt har virkelig mange fine ting, men særligt deres sindssygt smukke kalendere synes jeg er en god gaveidé. Der er blandt andet en vægkalender baseret på stjernetegn og som har ny- og fuldmåne noteret, såman kan følge med i sin månedlige cyklus«. 

»Man kan hurtigt tabe sig selv lidt i alt det, man skal nå. Og der kan kalenderen være med til at hive én tilbage på sporet og fjerne lidt af den stress, en kalender nogen gange kan være lig med«. 

»Hvis det skal være endnu mere nørdet, kan man købe deres ugekalender, der har alt mellem himmel og jord, en astrologiinteresseret kunne have lyst til at dykke ned i«. 

»Der er alt fra spirituelle festdage, til hvornår det er bedst at høste, så og sanke. En masse små håndgribelige råd til at være lidt mere tilstede i sin hverdag med universet og naturen omkring sig«.

Astrolog Carita Fisher laver lynlæsninger, man kan få tilsendt som lydfil.

Lynlæsning af Carita Fisher

»Hvis det er en mere next level astro-nørd, man skal give en gave, men tænker at over 1000 kroner for en astrolog er lige i overkanten, så synes jeg man skal gå ind på astrologen Carita Fishers hjemmeside«. 

»Hun laver lynlæsninger af ens fødselshoroskop – man skal ikke engang møde op, men bare sende sine info – og så får man ca. 30 minutters lydfil retur, man kan høre og genhøre, som det passer én«. 

»Det er et lille indblik i sit stjernetegn og en astrologisk vejrudsigt over de personlige transitter. Og det er ret attraktivt, når man tænker på, at de fleste store astrologer har et års ventetid og koster en del mere«. 

Noell Crystals laver krystalsæt til stjernetegn. Her skorpionen.

Stjernetegns-krystaller fra Noell Crystals

»Hvis man gerne vil gøre lidt ekstra for sine nytårsmanifestationer, så synes jeg, det er en god idé at købe nogle energiredskaber. Noell Crystals har blandt andet nogle ret fine krystal-sæt til stjernetegn«. 

»For mange tror jeg, at astrologi kan virke lidt flyvsk og uhåndgribeligt. Og der kan krystaller være med til at forankre tankerne i noget fuldstændig konkret, man kan mærke som en tyngde i hånden, så det ikke bare handler om at sidde og kigge op mod månen. Man skal ikke undervurdere, hvor mange tanker og følelser vi lægger i konkrete ting«.

»Nogle gange lyder det mest som en streng løftet pegefinger, når folk hiver deres noteapp frem på iPhonen og fortæller om deres nytårsforsæt. Og det er ærgerligt, synes jeg. Hvorfor ikke gøre det til en mulighed for at mærke efter, hvad man rent faktisk har brug for?«. 

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af