Nyt Soundvenue Update ude nu – hent det gratis i 7-Eleven

svu05_cover

 
Fra i dag kan du hente den nye udgave af Soundvenue Update ganske gratis i 7-Eleven-butikker i hele landet.

Soundvenue Update giver dig et hurtig overblik over månedens vigtigste koncerter, album, film, serier og modetendenser. Vores gratismagasin er et supplement til det tykke, lækre og dybdegående Soundvenue Magazine.

Forsiden prydes denne gang af Tom Hardy, der har fået ry som filmbranchens værste bad boy. I foråret spillede han hovedrollen i ‘Mad Max’-megahittet, og snart kan vi opleve ham i en allerede skamrost dobbeltrolle som et par gangstertvillinger i ‘Legend’, men er han virkelig så slem? Vi taler med den karismatiske englænder.

I anledningen af CPH:DOX bringer vi også et stort fokus på dokumentarfilm – med anbefalinger til festivalen og interview med instruktørerne bag de vigtigste film.

Vi snakker også med de danske rockkometer i The Minds of 99, vi taler poltiske engagement med Raske Penge, yndlingsfilm med Michael Noer, hvordan man spiller Lance Armstrong med Ben Foster, tech-vaner med Eloq og yndlingsplader med Rangleklods, ligesom du også kan møde Kurt Vile, Chvrches, Post Malone og Den Sorte Skole.

Vi undersøger, hvorfor Drake har anlagt en tough-guy-facade, og Jesper Christensen afslører, hvor kedeligt det er at spille med i James Bond-filmene. Og apropos 007, så dykker vi ned i agentens gadget-univers, der har udviklet sig voldsomt de seneste år.

Du får også en modeserie med progressiv stil, og så guider vi som altid til de bedste koncerter og anmelder naturligvis månedens væsentligste nye musik, film og serier.

Hent Sounvenue Update gratis i din 7-Eleven i dag.

svu05_spread_08

 
svu05_spread_06

 
svu05_spread_01

 
svu05_spread_03

 
svu05_spread_04

 
svu05_spread_05

 
svu05_spread_07

 
svu05_spread_10

 
svu05_spread_12

 
svu05_spread_13

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af