‘Assassin’s Creed’ og ‘Splinter Cell’-filmatiseringer får begge efterfølgere

‘Assassin’s Creed’ og ‘Splinter Cell’-filmatiseringer får begge efterfølgere

Selvom der er lang tid til de hver især udkommer, så er der allerede planer om efterfølgere til både ‘Assassin’s Creed’, der udkommer i USA 21. december i år, og ‘Splinter Cell’, der efter planen skal komme i 2017. Det skriver Variety i hvert fald på baggrund af en udmelding fra filmenes taiwanesiske finansieringsselskab.

Det er en optimistisk udmelding, da spilfilmatiseringer historisk set har en lidet imponerende statistik, når pengene skal stables og ikke mindst når stjernerne skal tælles.

Både ‘Assassin’s Creed’ og ‘Splinter Cell’ har imponerende besætningslister, blandt andet med Michael Fassbender, Marion Cotillard og Jeremy Irons på den første og Tom Hardy og ‘Bourne’-instruktøren Doug Liman på sidstnævnte. Så umiddelbart kan man ikke klandre de to for at være stort sat op. Spørgsmålet er så, om det er en god ting (‘Prince of Persia’, anyone?).

Endnu mere aktuelt og interessant er det dog, at Variety også skriver, at et nyt ‘Assassin’s Creed’-spil kommer i januar 2017, hvilket Ubisoft ikke har annonceret. De har dog annonceret, at de bryder udgivelsesrytmen og at der dermed ikke kommer et nyt ‘Assassin’s Creed’ i 2016. Så begyndelsen af 2017 er altså ikke noget dårligt bud umiddelbart.

Læs også: Fem spilfilmatiseringer vi ser frem til i 2016 med usikker bæven

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af