’Tomb Raider’ får jubilæumsudgivelse hos PlayStation, pakket med ekstramateriale og klassisk Lara

’Tomb Raider’ får jubilæumsudgivelse hos PlayStation, pakket med ekstramateriale og klassisk Lara

Seneste spil i ’Tomb Raider’-serien, ’Rise of the Tomb Raider’, kommer endelig til PlayStation til oktober, og med udgivelsen lanceres en posefuld ekstramateriale.

PlayStation fejrer nemlig Lara Crofts 20 års fødselsdag med en særlig udgivelse af det seneste spil i rækken, der inkluderer et helt nyt kapitel, virtual reality, og mulighed for at spille i form af klassisk 1996-Lara.

Først og fremmest byder jubilæumsudgaven på et nyt kapitel, ’Blood Ties’. ’Blood Ties’ består af to dele: Story mode, hvor du får mulighed for at udforske familiehuset Croft Manor med VR gennem Laras øjne, og ’Lara’s Nightmare’ – en kampsekvens hvor du skal kæmpe mod zombier.

Hvis du ikke er så meget til at vandre rundt alene i et stort tomt hus, har PlayStation også tilføjet en multiplayer-Endurance mode. Nu kan du og dine venner sammen kæmpe jer til toppen af online førertavler.

Og for dem der allerede har spillet ’Rise of the Tomb Raider’ på PC eller Xbox men vil prøve igen med en ekstra udfordring, lanceres sværhedsgraden Extreme Survivor.

Sådan ser det ud når 1996-Lara sættes ind i spillets seneste version.

Som et særligt jubilæumbonus får spillere endda mulighed for at vælge et alternativt skin til Lara Croft – nemlig den kantede udgave man kender fra Segas oprindelige ’Tomb Raider’-udgivelse. Faktisk er der hele fem spilbare udgaver af Lara Croft, samlet sammen fra tidligere udgivelser.

Oven i hatten kommer ’Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration’ med alt spillets øvrige DLC – det vil sige, tøj, våben, samlerkort, ’Cold Darkness Awakened’-pakken og den tre timers lange tilføjelse ‘Baba Yaga’.

’Rise of the Tomb Raider’ udkommer til PlayStation 4 den 11. oktober. Spillet udkom oprindeligt i 2015 til PC og Xbox One – og inden der er nogen der brokker sig, bliver ekstramaterialet (minus VR) også tilgængeligt på de to platforme med et sæsonpas.

Læs også: Halvårets syv største spilperler – plus fem, der snublede på vejen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af