Ultrafan Leslie Jones mødte hele ‘Game of Thrones’-castet til Emmy-uddelingen

Ultrafan Leslie Jones mødte hele ‘Game of Thrones’-castet til Emmy-uddelingen

Verdens bedste ‘Game of Thrones’-kommentator Leslie Jones’ vildeste drøm gik i opfyldelse i nat, da hun mødte hele castet fra serien til en efterfest efter nattens Emmy Awards.

Leslie Jones’ Twitter-konto er efterhånden kendt for mangt og meget, men i særdeleshed for hendes ekstreme fanatisme omkring ‘Game of Thrones’. Den entusiasme er blandt andet blevet kanaliseret hos Seth Meyers og sågar som kommentator under OL.

I aftenens løb postede hun på Twitter billede efter billede med hver en ridder, røver og rænkesmed fra showet. Det er sandt for dyden svært at stå for SNL- og ‘Ghostbusters’-stjernens åbenlyse og umiddelbare begejstring.

Den starstruck SNL-komiker kom vidt omkring i publikummet. Blandt andre omkring Ray Romano og Chris Rock…

Jimmy Kimmel…

Og John Mayer, som hun var mere end almindeligt interesseret i.

Leslie Jones havde også mere at fejre, navnlig at hendes kollega, veninde og – nu citerer jeg – »bitch« Kate McKinnon vandt en Emmy for bedste kvindelige birolle for SNL.

Derudover fik hun også oprejsning efter en ret hård sommer, hvor hun både har måttet ligge ryg til internettets iboende racisme og et hackerangreb. Det kommenterede hun selv på, da hun med Emmy-uddelingens advokater gik på scenen under showet.

Læs også: Kommentar: Leslie Jones’ tragiske sag viser, at racisme og sexisme trives online

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af