OnePlus imponerer igen: Lancerer endnu et billigt bæst af en smartphone

OnePlus imponerer igen: Lancerer endnu et billigt bæst af en smartphone

Det lille kinesiske smartphone-selskab OnePlus fortsætter deres korstog mod de store producenter ved at lancere endnu en smartphone med imponerende specifikationer og et væsentligt lavere prismærke.

I går lancerede de OnePlus 3T – en opgradering til OnePlus 3 fra forsommeren, der i sig selv var imponerende. Men allerede nu under et halvt år senere, har de valgt at lade 3T træde i stedet for 3.

Ifølge The Verge gør de det, fordi de mente, de kunne skubbe grænserne for, hvad en smartphone skal kunne yde i 2016. Og hvad kan den så i forhold til OnePlus 3. Processoren er opgraderet til en Qualcomm Snapdragon 821-processor (et skridt op fra 820 i OnePlus 3), et 3.400 mAh-batteri (der kan lades op på en halv time), 16 MP frontkamera og fås med op til 128 GB hukommelse. Den kommer i øvrigt i en ny farve, gunmetal gray, foruden soft gold.

De har holdt fast i de imponerende 6 GB RAM, mens designet i øvrigt også er det samme. Prismærket er dog en anelse højere end 3’eren: Fra 28. november kan du bestille OnePlus 3T fra 3.299 kroner.

Læs også: Halvårets bedste smartphones: Vi vurderer pris, design og den bedste model samlet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af