Så er det helt sikkert: Oscar-showet må klare sig uden vært i år

Så er det helt sikkert: Oscar-showet må klare sig uden vært i år
Foto: Carlo Allegri/Getty Images

Efter megen furore og forvirring omkring årets værtsrolle til Oscar-uddelingen, har akademiet netop nu selv slået fast, at vi og de nominerede må klare os helt uden en toastmaster i år.

Det scenarie lå ganske vist allerede i kortene, da Kevin Hart som bekendt måtte trække sig fra tjansen over en række homofobiske tweets, men eftersom den officielle udmelding først kommer her få uger før prisoverrækkelsen, kan man godt spekulere lidt i, om akademiet alligevel har været på charmetur og banke døre hos samtlige mulige værter, inden de kastede håndklædet i ringen.

Det er bare sjette gang i showets 91-årige levetid, at der ikke er fundet en vært – sidste gang var for præcis 30 år siden, i 1989, den første i 1939.

Kevin Hart har efter sin Oscar-exit udtalt i et radiointerview, at han havde forberedt »guld« til sine monologer, men nu bliver det altså i stedet op til de enkelte presenters at sætte gang i festen – der dog alt andet lige dårligt kan blive mere akavet end i 2011, hvor duoen James Franco og Anne Hathaway i fællesskab maveplaskede sig vej mod en tåkrummende bundplacering blandt samtlige af showets værter igennem tiden.

Oscar-uddelingen afholdes søndag den 24. februar i Los Angeles. Herhjemme kan showet ses live på TV2.

Læs også: Kevin Hart afslører sine planlagte Oscar-jokes i nyt interview: »Jeg havde guld!«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold