The Hound-skuespiller taler ud om sin kampscene i seneste ‘Game of Thrones’-afsnit: »Jeg er meget begejstret«

The Hound-skuespiller taler ud om sin kampscene i seneste ‘Game of Thrones’-afsnit: »Jeg er meget begejstret«
The Hound.

(Store spoilers for ‘Game of Thrones’ sæson 8 afsnit 5)

For mange var det en tilfredshedsfølelse uden lige, da The Mountain-tyrannen endelig faldt i dødens flammehav i næstsidste afsnit af ‘Game of Thrones’ – også selvom Clegane-lillebroren, den vansirede The Hound, som vi efterhånden har lært at elske, måtte ryge med i købet.

Skuespilleren bag The Hound, Rory McCann, åbner op om den længe ventede Cleganebowl i et interview med Entertainment Weekly:

»Det ville have været fedt fortsat at leve og tage på en roadtrip og lave en spin-off. Men jeg er meget begejstret. Jeg er heldig at have fået denne storyline«.

Da McCann sidst udtalte sig om filmoptagelserne til Entertainment Weekly tilbage i foråret 2018 (i et interview, der selvsagt først er frigivet nu) var kampen mellem Clegane-brødrene endnu ikke optaget.

»Jeg håber, jeg har nok gas i tanken til at gøre det rigtigt. Det er en kæmpe kamp. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at halte i månedsvis efterfølgende, og det er derfor, at mine sidste optagedage er kampen«, sagde McCann dengang og fortsatte:

»Det bliver en strålende død. The Hound griner af det. Han kan se, at The Mountain ikke dør af at få stukket en dolk i øjet. Han er nødt til at brændes. Af alle de ting Clegane er nødt til at gøre, bliver han nødt til at gå ind i ilden. Det er ofringen. Men smerten er forbi. Måske kunne han have fundet fred og vandret videre. Men det her er en fin måde at tage herfra på. Det er ret smukt for mig«.

Læs også: ‘Game of Thrones’-overblik: De døde i kampen om King’s Landing

Læs også: Anmeldelse af ‘Game of Thrones’ sæson 8 afsnit 5 – Storslået opgør reduceret til en enkelt pointe

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold