Kanye West spottet i vilde sko, der må formodes at være en kommende Yeezy-model – North West gik i dem på Coachella

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af T̶A̶K̶E̶H̶I̶R̶O̶ ?? (@take7hero21_96ng) den

Kanye West ved godt, at når han har noget på, så lægger folk mærke til det. Han stod trods alt bag den ret geniale Yeezy-kampagne, hvor han netop udnyttede/udstillede, at paparazzibilleder i virkeligheden bare er markedsføring. Med det i baghovedet er det nok ikke tilfældigt, at han nu er blevet spottet i et par noget anderledes sko.

I går tog han nemlig på shopping og udover at vække opmærksomhed ved at have omfavnet det brede bukse-look, så var det i høj grad fodtøjet, der har fået folk til at løfte øjenbrynene på de sociale medier. Sokke-sneakers er bestemt intet nyt, men Kanyes stikker især ud på grund af de meget tynde såler. Ja, faktisk er hele mellemsålen fjernet, så det blot er den rillede undersål, der er mellem foden og jorden. Det skaber også et look, der mere minder om en dykkersko end de fleste andre sokkedesigns, vi tidligere har set.

North West og hendes veninde Ryan Romulus til Coachella
(Foto: Rich Fury/Getty Images)

At der nok er tale om mere end blot en prototype, som aldrig bliver til noget, bliver understreget af billeder fra Coachella, hvor Kanye optrådte med sit Sunday Service-projekt. Her blev North West nemlig også spottet – sammen med en veninde – i et par af den samme silhuet.

Man kan kun håbe på, at det er noget mere åndbart materiale, end det neopren vi kender fra for eksempel dykkerdragter, ellers tør man slet ikke tænke på, hvor svedige fødder man får i de sko.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Marvel-helte, Donald Glover og Nikes nye fartdæmon

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold