Rihannas nye luksus-modehus er en realitet: »En stor dag for kulturen«

Rihannas nye luksus-modehus er en realitet: »En stor dag for kulturen«
Foto: Caroline McCredie/Getty Images

Siden januar har rygterne gået på, at Rihanna og modegiganten LVMH, der blandt andet ejer Louis Vuitton, Dior, Fendi og Givenchy, var i gang med at skabe et nyt modehus sammen. Det første nystartede af slagsen for LVMH siden 1987.

Nu er det så blevet bekræftet, at Fenty opstår som modehus, og at den første kollektion allerede bliver præsenteret den 22. maj i Paris.

»At designe sådan en tøjlinje med LVMH er et utroligt øjeblik for os«, siger Rihanna ifølge Business of Fashion. Mr. Arnault (ceo for LVMH, red.) har givet mig en unik mulighed for at bygge et modehus i luksussektoren uden nogle artistiske grænser. Jeg kunne ikke forestille mig et bedre parther både kreativt og forretningsmæssigt, og jeg er klar til at verden skal se, hvad vi har bygget sammen«.

Som New York Times slår fast, bliver Rihanna den første kvinde til at skabe et originalt brand hos LVMH og den først ikke-hvide kvinde til at lede et LVMH-modehus. Til det skriver Rihanna på Instagram: »Det er en stor dag for kulturen. Tak, Mr. Arnault for at tro på en lille pige fra den venstre side af øen og for at give mig muligheden for at vokse med dig hos LVMH. Det her er et bevis på, at intet er umuligt«.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

@fenty .

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

»Alle ved, at Rihanna er en fantastisk sanger, men igennem vores partnerskab med Fenty Beauty, har jeg opdaget en sand entreprenør, en ægte ceo og en fantastisk leder. Hun finder naturligt sin plads hos LVMH. Til at støtte Rihanna med at starte Fenty Maison, har vi opbygget et talentfuldt og multikulturelt hold. Jeg er stolt af, at LVMH leder denne satsning og håber, det bliver en stor succes«, siger Bernard Arnault ifølge Business of Fashion.

Det vides endnu ikke, hvad det nye modehus kommer til at betyde for Fenty Beauty og lingerimærket Savage x Fenty.

Rygterne omkring Rihanna nye luksusmodesatsning startede i januar, da popstjernen blev spottet ude med nogle store solbriller, der bag Fenty-mærket. De må formodes at være en del af debutkollektionen.

Læs også: Billie Eilish fortæller, hvorfor hun går i baggy tøj, i ny Calvin Klein-kampagne

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold