Her er ugens 11 fedeste fester

Rust fejrer 25 års fødselsdag, Red Bull indtager Aarhus og ny omgang Moon i Kødbyen.

Rust fejrer 25 år i nattelivet
Et kvart århundrede. Så lang tid har spillestedet og natklubben Rust huseret på Guldbergsgade 8 på Nørrebro, og den flotte fødselsdag bliver fejret med et brag fredag aften. Både main floor og kælderen er stopfyldt med gamle og nye Rust-kendinge, og dj-lineuppet indeholder blandt andet J.J. Wild, Pelle Peter, Waqar, Djuma Soundsystem, Sven Fancisco, Youss. Det var kun omkring halvdelen, og så byder aftenen også på live-optrædener fra Djämes Braun og Mames Babegenush. Vi skåler for 25 år mere.

Rust 25 års fødselsdag
Fredag den 27. februar
Rust, København V
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue 1 / 11 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold