Video: Lap dance i Mont Olivers mareridt af en billedside til ‘All Yours’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Tanken var at lave en manisk og voldsom video, der matcher den aggresivitet og stemning, der er i tracket«, siger forsanger Jakob Hammershøj om Mont Olivers nye musikvideo til Top Tracket ‘All Yours’.

Og der er noget om snakken. Musikvideoen starter med et rolig tur i biografen, hvorefter hovedpersonen bliver fanget i et mareridt, der både omhandler en omfattende lap dance og scener i en tunnel, hvor han bliver ‘jagtet’ af noget aggressiv røg.

»Videoen er tænkt som en drøm, eller snarere et mareridt. Jean Pierre (hovedpersonen) flygter fra en kraft, som i løbet af videoen opsluger ham. Kraften er et billede på de laster og forhold, som drager os i livet, og som vi opsøger på trods af deres til tider negative effekt. Vi ville lave et stærkt visuelt univers, som lignede virkeligheden, men som hele vejen igennem var surrealistisk. Hvis den virker, skal man sidde tilbage med den følelse, som man ind imellem vågner med efter en voldsom drøm«, siger videoens instruktør, Sebastian Birk.

‘All Yours’ er første single fra Mont Olivers kommende debutalbum, der lander en endnu uspecifik dato i 2015.

Videoens roller spilles af Jean-Pierre Mwepele og Lea Josefine Gregersen.

Læs også: 13 danske album vi glæder os ustyrligt til i 2015

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af