Ny Taylor Swift-single er landet – aggressioner og storladen popforløsning på ‘… Ready For It?’

Ny Taylor Swift-single er landet – aggressioner og storladen popforløsning på ‘… Ready For It?’
Taylor Swift.
Foto: Larry Busacca/Getty Images

Taylor Swift har udgivet endnu en single fra det kommende album ‘Reputation’. Sangen hedder ‘… Ready For It?’, og før udgivelsen i går eftermiddags kunne man høre en forsmag på nummeret, da den agerede soundtrack til en reklame for en college-fodboldkamp mellem Alabama og Florida.

‘… Ready For It?’ emmer mere af den poppede Taylor Swift, man kender fra ‘1989‘, end førstesinglen ‘Look What You Made Me Do‘, som varslede overgangen til en anderledes og mere rå Swift. Andensinglen fra ‘Reputation’ har et melodiøst omkvæd og tekstuniverset kredser på allerbedste Taylor-vis om forelskelse.

Der er dog skruet op for aggressionerne i nummerets instrumental, hvor man får associationer til ‘1989’-singlen ‘Bad Blood‘. Det ville være at bevæge sig ud på dybt vand at sige, at Swift rapper på ‘… Ready For It?’, men i verset har hun lagt de sædvanlige popfraseringer på hylden til fordel for en mere talenær og aggressiv lyd. Klæder det hende? Hver sin smag – men det føles lidt som en lettelse, hver gang Taylor når frem til omkvædets poppede forløsning.

‘Reputation’ udkommer den 10. november.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold