Kevin Hart tilbage som Oscar-vært? Komikeren genovervejer efter opsigtvækkende Ellen-interview

Kevin Hart tilbage som Oscar-vært? Komikeren genovervejer efter opsigtvækkende Ellen-interview
Kevin Hart.

Det var en betragtelig skandale, da Kevin Hart i december trak sig fra jobbet som Oscar-vært, blot to dage efter han var blevet annonceret. Det skete, efter en række af hans gamle, homofobiske tweets var blevet gravet frem, og han var blevet mødt med hård kritik i Twitter-sfæren.

Men nu er der måske alligevel en chance for, at han indtager den varme stol som konferencier for årets største filmshow 24. februar. Torsdag (i et program, der sendes fredag, men hvorfra klip allerede er lagt på nettet) medvirkede Kevin Hart i Ellen DeGeneres talkshow og talte ud om hele forløbet. DeGeneres har selv været Oscar-vært to gange og er – nok så vigtigt i denne sammenhæng – en af USA’s mest berømte homoseksuelle.

I det lange interview siger Ellen til Kevin Hart:

»Som homoseksuel er jeg følsom over for alt det. Du har allerede udtrykt, at du ikke var oplyst om emnet, og at du ikke havde indset, hvor farlige de ord var, og hvor mange unge mennesker der bliver slået ihjel for at være homoseksuelle eller slået hver dag. Du er vokset, du har undskyldt, du undskylder igen lige nu. Du har gjort det. Lad ikke de mennesker (kritikerne, red.) vinde – vær vært for Oscar«, sagde hun med reference til, at Hart har undskyldt for sine udtalelser for år tilbage.

Snakken med Ellen fik Hart til at konkludere:

»Når jeg tager afsted herfra, lover jeg, at jeg evaluerer denne samtale. Det her er en samtale, jeg havde brug for at have, jeg er glad for, at jeg havde den her, og jeg er glad for, at den var så autentisk og ægte, som jeg kunne have håbet, at den ville være. Så lad mig overveje – bare at sidde i det her rum og virkelig tænke, og du og jeg vil tale sammen før noget andet«.

Men vil Oscar-akademiet overhovedet have komikeren tilbage? Det har Ellen DeGeneres faktisk undersøgt, og svaret er efter sigende entydigt ja:

»Jeg ringede til dem og sagde, ‘Kevin er med i showet, jeg har ingen anelse om, om han ønsker at komme tilbage og være vært, men hvad tænker I?’ Og de var sådan, ‘oh my god, vi vil have ham som vært! Vi føler, at han måske misforstod, eller det blev håndteret forkert. Måske sagde vi det forkerte, men vi vil gerne have, at han skal være vært. Uanset hvad vi kan gøre, ville vi være dybt begejstrede. Han bør være vært for Oscar«.

Oscar-akademiet har ikke annonceret en afløser for Hart, og mens rygterne har cirkuleret om, at de vælger en løsning, hvor en lang række forskellige Hollywood-notabiliteter deler værtsskabet, må man sige, at de er endog meget sent ude på nuværende tidspunkt. Derfor vil det for dem være som sendt fra himlen, hvis deres oprindelige bud gennem Ellen DeGeneres’ guddommelige indvirken vender tilbage.

Se en bid af Hart-Ellen-interviewet nedenfor.

Læs også: Oscar-vært søges – hvem tør nu tage det værste job i Hollywood?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af