Er det her årets horrorfilm? Se traileren til ‘In the Earth’

Er det her årets horrorfilm? Se traileren til ‘In the Earth’
'In the Earth'. (Foto: Screenshot fra trailer)

Britiske Ben Wheatley viste tidligt i karrieren med ‘Kill List’, ‘A Field in England’ og ‘Sightseers’, at han formår at skabe knugende gys og grum vold uden at forfalde til billige klicheer.

Siden har han med film som ‘Free Fire’ og ‘High Rise’ bevæget sig længere og længere væk fra udgangspunktet, men nu vender han i den grad tilbage til horrorrødderne med ‘In the Earth’, der netop har fået sin første trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ikke helt tilfældigt handler filmen om en virusramt verden, hvor en forsker og en naturtype er på en rutinetur dybt inde i skoven. Men de ved slet ikke, hvad der venter dem i løbet af natten, og det ved vi måske heller ikke helt, når vi ser traileren, men det ser ekstremt foruroligende og stemningsfuldt ud. Måske lige den covid-19-gyser, vi har brug for?

Wheatley skrev filmen i coronakrisens start sidste forår og optog den i sommer med et lille hold, heriblandt en række skuespillere, han har arbejdet med før.

‘In the Earth’ får premiere i USA 30. april, og vi håber meget på en snarlig dansk premiere, om ikke andet på streaming.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af