Norman Reedus og Sean Patrick Flanery vender tilbage som ‘The Boondock Saints’

Norman Reedus og Sean Patrick Flanery vender tilbage som ‘The Boondock Saints’

Et af 90’ernes store filmhit, der måske er gået lidt i glemmebogen, er ’The Boondock Saints’ om brødrene MacManus (Norman Reedus og Sean Patrick Flanery), der tager loven i egen hånd i forsøget på at bekæmpe byens organiserede kriminalitet.

I 2009 blev de to brødre genforenet i filmens knap så populære efterfølger. 

Og nu kan fans af brødrene MacManus godt begynde at glæde sig, da film nummer tre er på vej, og det bliver endnu engang med Reedus og Flanery i rollerne som de hårdføre brødre, mens Troy Duffy, der instruerede begge de første film, vender tilbage som instruktør. Det skriver Deadline.

Optagelserne starter allerede til maj næste år, og Duffy siger til Deadline:

»Fans har elsket de her karakterer i mere end tyve år (…) Vi forlod dem i fængslet i slutningen af 2’eren, og fans vil vide, hvad der skete med dem. Norman og Sean har været drivende kræfter for at holde franchisen kørende (…) de spørger bogstavelig talt daglig ind til det, og jeg ser virkelig frem til at arbejde med Imposible Dreams for at gøre ’Boondocks 3’ til en realitet«.

Hvem der ellers er med på rollelisten, og hvad plottet bliver, vides ikke, men i mellemtiden kan Norman Reedus naturligvis opleves i AMC’s populære zombieserie ’The Walking Dead’, der blandt andet kan ses på HBO Max. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af