Enden er nær i den eksplosive sidste trailer til ‘Succession’ sæson fire

Enden er nær i den eksplosive sidste trailer til ‘Succession’ sæson fire
Brian Cox i 'Succession' sæson fire. (Foto: HBO Max)

Det kom som lidt af en overraskelse, da serieskaber Jesse Armstrong meddelte, at den kommende sæson ‘Succession’ også bliver seriens sidste.

Forventningerne er således tårnhøje forud for den store finale, og den sidste trailer gør intet for at lægge en dæmper på.

I traileren ser vi blandt andet Roy-arvingerne danne fælles front i uhellig alliance med Sandy, Stewy og Nan Pierce, som alle før har forsøgt at vælte Logan.

Imens kæmper Greg og Tom for at holde skansen sammen med Logan, der lader til at være fuldkommen ude af kontrol – opsat på krig mod sine børn.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi ser også et glimt af Alexander Skarsgård som tech-milliardæren Lukas Matsson, som Logan forsøger at sælge konglomeratet til.

Armstrong fortalte om den kommende sæson i forbindelse med nyheden om, at ‘Succession’ slutter med sæson fire. Her åbnede han desuden en dør på klem for, at dele af universet måske kan udfoldes i en ny serie:

»Jeg mener, at tronfølgehistorien, som vi fortæller, er komplet. Det her er den muskuløse sæson, der udtømmer al vores interesse. Og jeg synes, der er en smerte i alle karaktererne, som er virkelig stærk. Men følelsen af, at der kunne være noget andet i en allieret verden eller allierede karakterer eller nogle af de samme karakter, er også stærk i mig«, siger Armstrong og fortsætter:

»Jeg har advaret om afslutningen på showet, når jeg har talt med mine samarbejdspartnere, men jeg har også tænkt: ‘Måske er der en anden del af denne verden, vi kan vende tilbage til, hvis der er efterspørgsel?’«

‘Succession’ sæson fire får premiere på HBO Max 26. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af