Se Christian Bale og Oscar Isaac i traileren til ‘The Promise’

Oscar Isaac og Christian Bale er kendt som to herrer med god smag: Der er langt mellem fuserne på deres cv, og der er således også grund til at have høje forhåbninger for ‘The Promise’.

Isaac spiller den armenske medicinstuderende Michael, der mod slutningen af det ottomanske rige i 1910’erne lærer den smukke, ligeledes armenske Ana og journalisten Chris at kende i Istanbul. Tæt på sammensmeltningen begynder det ottomanske rige at slå armenere ihjel, og Michael og Ana må kæmpe for deres liv, mens Chris rapporterer fra hændelserne.

Tyrkiet benægter i dag det armenske folkemord og vil således næppe være begejstrede over ‘The Promise’, som med melodramatisk pondus tilsyneladende skildrer nogle af de mennesker, hvis liv blev forvandlet med et mareridtsagtigt trylleslag.

Om filmen kan løfte sig over de storsvungne sentimentale følelser, giver traileren ikke for alvor indtryk af, men instruktør Terry George har da i hvert fald erfaring med at skabe medrivende og intimt drama ud af et forfærdeligt folkemord: Han instruerede ‘Hotel Rwanda’ fra 2004.

‘The Promise’ har endnu ikke fået en dansk premieredato, men får premiere på den aktuelle Toronto Film Festival.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af