Ryan Gosling og Emma Stone har musical på hjernen i første egentlige trailer til ‘La La Land’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»They don’t make films like this anymore«.

‘Whiplash’-instruktøren Damien Chazelles ‘La La Land’ har gået sin sejrsgang over verdens filmfestivaler og fået flotte anmelderroser med på vejen. Den på mange måder anakronistiske musicalfortælling har forblændet publikum i sådan en grad, at selv Tom Hanks hellere ville tale om den end sin egen film ‘Sully’ på Telluride.

Hidtil har vi fået to stemningsfulde teasers, hvor først Ryan Gosling og så Emma Stone sang serenader for hinanden, men nu er den første egentlige trailer til Chazelles musicalhyldest landet med undertitlen ‘Dreamers’. Og her ser vi for alvor skyggesiderne af hans legende fortælling, hvor showbizz-branchens hårde vilkår rammer de unge elskende, en skuespillerinde (Stone) og en jazzpianist (Gosling).

‘La La Land’ får premiere herhjemme den 23. februar næste år og står lige nu som en af storfavoritterne til næste års Oscar-uddeling.

Læs mere: Her er filmene, vi glæder os mest til fra Venedig Film Festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af