Kristen Stewart udstiller Donald Trumps besættelse af Robert Pattinson

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Før Donald Trump blev præsident, og før Kristen Stewart sprang ud som biseksuel, var førstnævnte stærkt optaget af sidstnævntes kærlighedsliv og nærmere bestemt hendes forhold til Robert Pattinson, Stewarts ‘Twilight’-kollega og daværende (soon to be ex-)kæreste.

»Robert Pattinson should nok take back Kristen Stewart. She cheated on him like a dog & will do it again – just watch. He can do much better«, tweetede Trump i 2012, hvilket Stewart som vært på lørdagens ‘SNL’ fandt god anledning til at bringe frem igen – sammen med de adskillige andre tweets, der afslører Trumps intense interesse for især den mandlige del af ‘Twilight’-duoen.

Kristen Stewart er kommet langt siden ‘Twilight’ og har satset på ambitiøse arthousefilm som ‘Clouds of Sils Maria’ og ‘Personal Shopper’ frem for bredt appellerende blockbusters. Hun lader da heller ikke til at være synderligt påvirket af Trumps Twitter-kavalkade.

Læs også: Interview – Kristen Stewart går til angreb

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af