Jimmy Kimmel roaster – igen! – Matt Damon efter rost ‘SNL’-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den sag, der fylder mest i de amerikanske medier lige nu, er anklagerne imod Brett M. Kavanaugh, der er Donald Trumps kandidat til en højesteretsdommer. Kavanaugh blev anklaget for seksuelt overgreb af en tidligere medstuderende.

Kavanaugh blev afhørt i forbindelse med sagen, der har skabt et mindre mediecirkus i USA, hvor sagen bliver vendt i både seriøse nyhedsudsendelser, men også i satire- og comedyshows. I lørdags leverede ‘Saturday Night Live’ deres bud på afhøringen i et underholdende indslag, hvor ingen ringere end Matt Damon spillede Kavanaugh.

I går nåede sagen så også forbi Jimmy Kimmels talkshow, hvor han ironisk fortæller, at hvis Kavanaugh går fri, kan det skabe håb for alle, der er bliver anklaget for seksuelt overgreb. Kimmel formåede dog også at sende en stikpille til Damon. De to har en notorisk lang fejde, der har mundet ud i nogle af Kimmels bedste indslag.

»Kavanaugh var så ubehageligt, at ‘Saturday Night Live’ ikke havde andet valg end at caste verdens mest frastødende skuespiller i rollen,« siger Kimmel og viser et billede af Damon. »Sikke en overraskelse, at Matt Damon ikke har andre planer en lørdag aften«.

Læs også: Matt Damon vs. Jimmy Kimmel – få overblikket over deres 11 år lange fejde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af