Oscar Isaac skal spille Timothée Chalamets far i Denis Villeneuves stærkt imødesete ’Dune’

Oscar Isaac skal spille Timothée Chalamets far i Denis Villeneuves stærkt imødesete ’Dune’
Oscar Isaac i 'Ex Machina'

Denis Villeneuves ’Dune’ er hurtigt blevet én af de mest imødesete film for de kommende år.

Med ’Arrival’ og senest ’Blade Runner 2049’ har Villeneuve nemlig vist sig som en mester i at skabe visionære og visuelt imponerede sci-fi-universer med komplicerede indre logikker. At han nu har valgt at kaste sig over Frank Herberts klassikerroman af samme navn, som udforsker et interstellart fremtidssamfund, og som David Lynch knækkede halsen på med sin filmatisering i 1984, virker som noget nær et perfekt match.

Et af tidens varmeste navne, Timothée Chalamet, står i front for et spændende cast, der kun bliver mere interessant af, at Oscar Isaac netop er tilføjet rollelisten.

Isaac har tidligere samarbejdet med Alex Garland, en anden velanset sci-fi-instruktør, på den roste ’Ex Machina’ og sidste års ’Annihilation’ og har givet stærke præstationer i Coen-brødrenes ’Inside Llewyn Davis’, J. C. Chandors ’A Most Violent Year’ og i de nyeste tilføjelser til Star Wars-sagaen ’The Force Awakens’ og ’The Last Jedi’.

I det fjerne fremtidsunivers i ’Dune’ ejes galaksens planeter af magtfulde familier, og fortællingen følger den unge Paul Atreides (Chalamet), der har til opgave at bevogte en planet, familien er i besiddelse af, hvor der findes et særligt stof, som forhøjer ens mentale kapacitet. 39-årige Oscar Isaac skal efter sigende spille Paul Atreides’ far.

Den foreløbige rolleliste inkluderer også Rebecca Ferguson (’Mission Impossible’), Charlotte Rampling, Dave Bautista (’Guardians of the Galaxy’, ’Avengers: Infinity War’) og Stellan Skarsgård.

’Dune’ forventes at gå i produktion senere i år.

Læs også: Christopher Nolan på vej med ny film til næste sommer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af