Twitter er totalt forvirret over lighederne mellem Mads Mikkelsens ‘Arctic’ og ‘Polar’

Twitter er totalt forvirret over lighederne mellem Mads Mikkelsens ‘Arctic’ og ‘Polar’
Mads Mikkelsen i 'Arctic'.

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, medvirker vor internationale filmhelt Mads Mikkelsen i to bemærkelsesværdigt enslydende film i denne måned: Netflix’ actionkrimi ‘Polar’, der lander på streamingtjenesten den 25. januar, og overlevelsesfilmen ‘Arctic’, der får premiere i biograferne den 31. januar.

I begge films trailere traver Mikkelsen igennem en hulens masse sne. Og i begge ser det ud til, at han forsøger at redde en kvinde i nød. Lighederne mellem de to titler har ikke overraskende givet anledning til en del forvirring såvel som stor moro, ikke mindst på Twitter, hvor flere brugere har en fest over de to gange Mikkelsen på vinterferie (og blandt andet refererer til en vittig artikel på Slate, der guider til filmenes forskelle):

Mads, vi har alleredet pakket slæden.

Læs også: Mads Mikkelsen uddeler øretæver som verdens førende lejemorder i traileren til Netflix-filmen ‘Polar’

Læs også: Mads Mikkelsen kæmper for livet i første trailer til den roste survivalfilm ‘Arctic’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af