DiCaprio, Pitt og Charles Manson kæmper i 60’ernes filmmekka i ny trailer til ’Once Upon a Time in Hollywood’

I går aftes fik Quentin Tarantinos niende, nye film, ’Once Upon a Time in Hollywood’ verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes. En film, der blænder op for fuld Hollywood-pastiche med Leonardo Dicaprio i rollen som den fallerede western-skuespiller Rick Dalton og Brad Pitt som hans trofaste stuntmand, Cliff Booth.

Fortællingen, der krydres med en afstikker til Charles Manson og hans kults mod på instruktør Roman Polanskis gravide skuespillerkone Sharon Tate (i sikkelse af Margot Robbie) og hendes tre venner, har nu fået sin officielle fuldlængde-trailer. Mens vi tidligere på året fik en kortere version af samme, er der denne gang tale om et lidt bedre indblik i 60’er-eventyret – og den stjernespækkede rolleliste, det indebærer.

På rollelisten finder vi foruden Pit, DiCaprio og Robbie blandt andre Luke Perry, Al Pacino, Tim Roth, Emile Hirsch, Damien Lewis, Margaret Qualley, Kurt Russel, Lena Dunham, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Scoot McNairy, James Marsden, Bruce Dern og Michael Madsen.

’Once Upon a Time in Hollywood’ får dansk premiere den 15. august.

Læs også:
Vores lynhurtige reaktion på Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’ efter verdenspremieren i Cannes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af