Ryan Gosling kalder Ken »den sværeste rolle, jeg nogensinde kommer til at spille«

Ryan Gosling kalder Ken »den sværeste rolle, jeg nogensinde kommer til at spille«
'Barbie'. (Foto: Warner)

Med sin mindeværdigt morsomme præstation som Ken var Ryan Gosling en vigtig del af ‘Barbie’, der blev 2023’s bedste sælgende film på verdensplan – og som slet og ret var årets bedste film ifølge Soundvenue.

I et nyt interview med W Magazine fortæller Ryan Gosling om sit første indtryk af Ken-karakteren.

»Det var manuskriptets forside, hvor der stod ‘Barbie og Ken’, men ‘og Ken’ var streget ud«, siger Gosling, som hurtigt var klar over, at det ville blive en stor udfordring at spille den relativt anonyme mandedukke.

»Og det næste indtryk var, at det her er den sværeste rolle, jeg nogensinde kommer til at spille. Hvordan går man til at spille en 70 år gammel skridtløs dukke?«, fortsætter Hollywood-stjernen.

»Der er ikke noget research, man kan lave til det. Der er er ikke nogen, man kan skygge, ingen dokumentarer man kan se, ingen bøger skrevet om Ken. Man er på egen hånd«.

Ken-rollen blev som bekendt en stor succes for Gosling, der i december udgav en jule-ep med sin ikoniske ‘Barbie’-sang ‘I’m Just Ken’. Samme sang er med i Oscar-feltet for kategorien Bedste originale sang. W Magazine stiller derfor også det oplagte spørgsmål, om Gosling skal spille sangen til årets Oscar-show.

»Well, jeg er ikke blevet inviteret. Og jeg tænkte ikke over det før nu, og nu er det alt, jeg kommer til at tænke på«, svarer Gosling, inden han selv begynder at stille spørgsmål:

»Bliver du betalt for at synge ved Oscar-uddelingen? Skal du selv køre? Hvilken slags penge er der tale om? De henter dig i det mindste, ikke?«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af