Har Mariah Carey lige lavet årets Eminem-sviner på TikTok?

Har Mariah Carey lige lavet årets Eminem-sviner på TikTok?
Mariah Carey. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Mariah Carey kan fejre 12-års jubilæum med nummeret ‘Obsessed’, og det er ikke gået stille for sig.

Sangerinden brugte sangen, som efter sigende skulle handle om Eminem, til at deltage i #WipeItDown-udfordringen på TikTok, og… Ja, du bør næsten selv se det.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@mariahcarey

I was so obsessed with wiping things down last year 😂 #lockdown #obsessed

♬ original sound – Mariah Carey

Udfordringen går som regel på at tørre et spejl af, hvor spejlbilledet så skifter til et andet udseende (oftest samme person, men med makeup og i fuld vigør), og det er netop det, som Carey gør.

Men det hele tager en uventet drejning, da Carey ikke stopper der. Hun smider nemlig en ekstra personlighed ind i videoen: En imitation af den stalker, som medvirkede i musikvideoen til ‘Obsessed’ – og, som mange tror, er Eminem.

Det er dermed svært ikke at opfatte det som en decideret sviner, især fordi teksten »Hvorfor er du så besat af mig?« kører i baggrunden.

Striden mellem sangerinden og rapperen startede for godt og vel 20 år siden, da Eminem hævdede, at de to datede.

Det benægtede Carey, og siden da har de skudt med skarpt efter hinanden, hvor #WipeItDown-videoen altså kaster benzin på bålet endnu en gang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af