Gurli Gris retter skytset mod Kanye West med ‘Donda’-sviner på Twitter

Gurli Gris retter skytset mod Kanye West med ‘Donda’-sviner på Twitter
Kanye West. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Røgen har knapt nok lagt sig fra Kanye West og Drakes beef, før en ny er startet – denne gang med en ekstremt uventet modstander: Gurli Gris.

Twitter-kontoen for grisen fra den populære børneserie har nemlig sendt – og senere slettet – et tweet, der sender en gedigen sviner efter Kanye Wests ‘Donda’-album.

Opslaget på Twitter gjorde opmærksom på, at Wests album har klaret sig dårligere hos Pitchfork, hvor det fik en karakter på 6,0, end det seneste Gurli Gris-album, der fik svunget sig op på 6,5.

Svineren blev desuden sendt af sted med kommentaren »Gurli havde ikke behov for at afholde lyttefester i Mercedes-Benz Stadium for at få de ekstra 0.5«.

Ikke overraskende er tweetet, som blev sendt fra den officielle konto for ‘Gurli Gris’, nu blevet slettet, men det har ikke stoppet profilen fra at interagere med fans, der holder liv i joken.

Hele affæren er dog overraskende on-brand for tegneserie-grisen. I 2019 blev hun nemlig et kultikon på internettet som et voldsomt populært meme, hvilket førte til deciderede Gurli Gris stans.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af