The Try Guys smider medlem på porten efter utroskabsdrama

The Try Guys smider medlem på porten efter utroskabsdrama
The Try Guys. (Foto: Michael Tullberg/Getty Images)

The Try Guys er mest af alt kendt for komiske videoer, hvor de afprøver alskens udskejelser, men der er ikke meget sjov over den skandale, som YouTube-gruppen befinder sig i lige nu.

Således har showets officielle Instagram-kanal bekræftet, at Ned Fulmer, en af de oprindelige fire medlemmer, ikke længere er en del af showet.

Det sker efter flere rygter om utroskab dukkede op på Reddit, da Fulmer blev set i en video, hvor han angiveligt kyssede med en kvinde, som ikke var hans hustru.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Try Guys har skabt et succesfuldt fanfællesskab med knap otte millioner følgere på YouTube, hvor de kaster sig ud alt fra madlavning til standup og andre tossede idéer uden at have noget forudgående kendskab til det, de forsøger sig med.

Som en del af showets bærende kræfter har Ned Fulmer desuden opbygget et brand som en familieorienteret og dedikeret ægtemand, hvilket har fået skandalen til at eskalere yderligere på tværs af sociale medier.

Fulmer har selv bekræftet sin affære på Instagram, men det ændrer altså ikke på, at han ikke længere vil være en del af det populære YouTube-show.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af