Justin Bieber i Supreme x Louis Vuitton er den perfekte posterboy for samarbejdet

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mange skatere har altid haft det stramt over, at mærker som Supreme, Palace og Thrasher bliver hevet ud af sin kontekst og brugt som modesymboler af folk, der er ligeglade med kulturen omkring skateboarding.

Derfor er det også imponerende, at især Supreme og Palace har formået at holde deres skaterødder i live takket være deres insisteren på ikke at oversaturere markedet samt holde koblingen til miljøet i live, som når Palace bruger skateren Blondey McCoy som kampagnemodel og stadig laver skateboards, videoer og har et skatehold.

Alligevel oplevede Supreme – som forventet – meget kritik for sit samarbejde med Louis Vuitton, der kom i salg i fredags. For med tårnhøje priser og logofokus blev kollektionen primært skabt til modefolk, der gerne vil sutte på Supremes cool-bolche, og er uden for rækkevidde for brandets normale fans.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så selv om det også sagtens kan ses som det ultimative bevis på, at streetwear har sat sig tungt på moden og dikterer, at autencitet nu er mere værd end de uopnåelige drømmebilleder, som branchen tidligere har dyrket, så mener mange, at Supreme ikke fik andet ud af samarbejdet end penge og en gevaldig devaluering af sit image.

Og kritikere, der deler den holdning, har lige fået sit ultimative bevis. I går delte Justin Bieber nemlig to billeder på Instagram fra sin koncert til British Summer Time-festivalen i Hyde Park i London, hvor han var iklædt to baseballtrøjer fra Louis Vuitton x Supreme.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han startede eftersigende i den røde, hvor de to brands logoer blandes i printet, før han senere i koncerten skiftede til den blå denimversion af trøjen. Begge gange stylede han trøjerne med sine egne merchandiseshorts.

Og selv om Justin Bieber selvfølgelig har gået i Supreme tidligere, så er billederne af en af verdens største popstjerner i det nye, hypede collab et godt billede på, hvorfor skatefans nok ikke stod klar i køerne ved fredagens popup-butikker – med mindre de gerne ville tjene en hurtig skilling på resell-markedet.

Læs også: Resell-priserne er enorme efter Louis Vuitton x Supreme-drop

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af