Lala Berlin åbner galleri i København

Lala Berlin åbner galleri i København
Fra Lala Berlins SS15-kollektion.

Det tyske tøjbrand Lala Berlin har siden 2011 haft butik på Gammel Mønt i Indre By i København. Med en fernisering i aften, torsdag, omdannes butikken også til at være et galleri, der løbende vil vise skiftende kunstnere, som på den ene eller anden måde knytter referencer til mærkets univers.

Lala Berlin er blandt andet kendt for et feminint og farverigt univers med fokus på en række prints, der afspejler grundlægger Leyla Piedayesh’ iransk/tyske baggrund.

Den første kunster er tyske Christian Hans Albert Hoosen – bedre kendt som Hoosen – der med base i Hamborg udforsker grænsefeltet mellem moderne kunst og street art. Han udstiller 11 små værker. Fremover vil kunsterne blive udskiftet hver anden måned.

Skærmbillede 2015-06-11 kl. 12.22.40Et udsnit af Hoosens værker på en tidligere udstilling.

Med galleriet indskriver Lala Berlin sig i rækken af tøjbrands, der herhjemme har udforsket feltet mellem mode og kunst og aktivt inddrager kunsten i sit univers.

Således inviterede Mads Nørgaard kunstneren Nanna Francisca Schottländer til i marts at udforske forholdet mellem offentligt rum og krop, da hun som en del af en installation tilbragte tre dage i hans butiksvindue i København.

Soulland afholdt tilbage i januar ligeledes udstillingen Blood Money, hvor mærket havde inviteret de to New York-kunstnere Gogy Esparza og Shawn Powers til at udstille værker og kreere unikke tegninger til lejligheden.

Læs også: Kommentar: Danske museer savner nytænkning i formidlingen af kunst, musik og kultur

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af